Notices
JK Electrical, Lighting & Sound Systems Bulletin board forum regarding topics such as stereo head units, CD players, MP3 players, speaker systems, amplifiers, hardmounted GPS devices, computers, headlight upgrades, fog lights, off-road lights, general wiring and anti-theft devices.

Piggyback fuse issue and no power to Suitech A-pillar switches

 
Old 02-02-2019, 01:09 PM
  #1  
JK Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2019
Location: Roseville, Ca
Posts: 1
Likes: 0
Recieved 0 Likes on 0 Posts
Default Piggyback fuse issue and no power to Suitech A-pillar switches

Forgive my ignorance with this. I've spent hours researching the proper way to attach the wires from the relays to the battery, fuse box, and switches, but nothing seems to be working. I attached the piggyback fuse to the M6 slot, attached the big red connector to the battery, chained all positives together on the switches, and all negatives the same, then turned the key. The switches don't like up, my test light doesn't light, and the 12v charger in the car





doesn't work when the piggyback is connected. The fuse is unblown.

What am I missing?
Doug_Keenum is offline  

Quick Reply: Piggyback fuse issue and no power to Suitech A-pillar switches


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: